Antena 3 Externe Cât a cheltuit Emmanuel Macron pe machiajul pe care l-a avut la întâlnirea cu Iohannis

Cât a cheltuit Emmanuel Macron pe machiajul pe care l-a avut la întâlnirea cu Iohannis

25 Aug 2017   •   19:19
Cât a cheltuit Emmanuel Macron pe machiajul pe care l-a avut la întâlnirea cu Iohannis Foto: presidency.ro

Macron a venit la Bucureşti joi încercând să-l convingă pe preşedintele Klaus Iohannis să accepte – alături de alţi responsabili din ţările din Est - modificarea directivei europene privind angajaţii detaşaţi din domeniul serviciilor pentru că, susţine Macron, angajaţii din ţările Europei de Est destabilizează piaţa muncii din Vest pentru că cer şi primesc salarii prea mici. Prudent, Iohannis nu a zis nici da, nici nu.

Machiajul lui Emmanuel Macron la întâlnirea cu Iohannis a costat 300 euro, o dată şi jumătate cât salariul minim net lunar în România.

„Cheltuielile cu serviciile de machiaj ale lui Emmanuel Macron, de când a ajuns preşedinte, se ridică la 26.000 de euro. Palatul Elysee dă asigurări că factura va scădea”, susţine Paris Match care a “aprofundat” subiectul după ce Le Point, o revistă mai sobră, publicase o notă despre micile cheltuielile cu machiajul ale preşedintelui Republicii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close