Antena 3 CNN Externe Un cățel din SUA s-a îmbătat, după ce a gustat din băutura alcoolică a stăpânei sale. Patrupedul abia se putea ține pe picioare: ”Nu e de râs”

Un cățel din SUA s-a îmbătat, după ce a gustat din băutura alcoolică a stăpânei sale. Patrupedul abia se putea ține pe picioare: ”Nu e de râs”

Un cățel din SUA a ajuns de urgență la veterinar, după ce băut din ”tăria” stăpânei. Medicul i-a pus o perfuzie și l-a ținut o noapte întreagă sub supraveghere.

Un cățel din SUA s-a îmbătat, după ce a gustat din băutura alcoolică a stăpânei sale. Patrupedul abia se putea ține pe picioare: ”Nu e de râs”
Sursa foto: TikTok/ mcgat1
de Roxana Mihăiescu    |    24 Noi 2023   •   22:49

Rămas singur acasă, un cățel și-a făcut de cap și a gustat din băutura stăpânei.

Patrupedul s-a urcat pe blatul de la bucătărie, a răsturnat două sticle cu băuturi alcoolice care nu aveau dopul bine pus și a savurat din plin ce s-a scurs. Și a cam exagerat.

După ce a ajuns acasă și a văzut în ce stare era bietul câine, femeia nu a înțeles ce s-a întâmplat cu el, decât după ce a văzut sticlele răsturnate și sparte pe jos.

Citește și: Codruț, câinele cu trei picioare al Maiei Sandu, l-a mușcat pe președintele Austriei, la Chișinău 

Câinele a fost dus de urgență la veterinar, care i-a pus o perfuzie, l-a ținut sub observație toată noaptea și - pentru că dimineață se simțea mai bine - l-a externat.

Femeia a filmat întreg momentul, iar apoi a postat clipul pe rețelele sociale. 

@mcgat1 I am Jack this holiday szn ***dog was taken to the vet and treated. No animal abuse occurred***#drunk #drunkdog #holiday ♬ original sound - mcgat

”Nu e de râs, dar cățelul meu s-a îmbătat și nu știu ce să fac în această situație”, a spus femeia.

În cele din urmă, patrupedul și-a revenit, iar stăpâna lui a glumit și a transmis în mediul că, de acum încolo, va ascunde toate băuturile alcoolice din casă.

 

 

×
Subiecte în articol: caine beat SUA TikTok
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close