Antena 3 CNN Externe S-a aflat cauza morții lui Konstantin Koltsov, iubitul tenismenei Aryna Sabalenka! Departamentului de Poliție din Miami a făcut anunțul

S-a aflat cauza morții lui Konstantin Koltsov, iubitul tenismenei Aryna Sabalenka! Departamentului de Poliție din Miami a făcut anunțul

Au apărut noi detalii în legătură cu decesul subit al iubitului jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka. Departamentul de Poliție din Miami a dat detalii despre moartea lui Konstantin Koltsov.

S-a aflat cauza morții lui Konstantin Koltsov, iubitul tenismenei Aryna Sabalenka! Departamentului de Poliție din Miami a făcut anunțul
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    19 Mar 2024   •   18:45

Koltsov, care a decedat luni seară, după cum a fost anunțat și apoi confirmat de echipa sa Salavat Yuleav din Rusia, avea 42 de ani și se afla împreună cu iubita sa, Sabalenka, aceasta urmând să joace în această săptămână la Miami Open.

Partenerul de viață al numărului doi mondial a fost văzut adesea pe rețelele de socializare ale acesteia și este o figură des întâlnită în loja ei și la turnee.

"Cu profundă tristețe vă informăm că antrenorul lui Salavat Yulaev, Konstantin Koltsov, a decedat", a precizat Salavat Yulaev într-un comunicat.

"A fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi, fani. Konstantin Evgenievici [s-a] înscris pentru totdeauna în istoria clubului nostru".

Inițial, informații din presa internațională au vehiculat faptul că motivul decesului a fost un cheag de sânge, un accident vascular. Unele relatări din presa bielorusă relatau chiar posibilitatea unei crime. 

Într-o declarație citată de UPI, primită de la detectivul Departamentului de Poliție din Miami-Dade, Argemis AC Colome, se declară că decesul a fost provocat prin sinucidere.

"Potrivit anchetatorilor, luni, 18 martie 2024, în jurul orei 12:39 a.m., poliția și pompierii de la Bal Harbour au fost trimiși la St. Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Avenue, cu referire la un bărbat care a sărit de la balcon", se arată într-o declarație transmisă la UPI cu privire la acest caz.

"Departamentul de Poliție Miami-Dade, Biroul Omucideri, a răspuns și a preluat ancheta privind aparenta sinucidere a domnului Konstantin Koltsov (17.04.1981). Nu se suspectează niciun fel de crimă".

În ciuda incidentului, Sabalenka se pare, deocamdată, că va juca în continuare la Miami Open, potrivit ofițerului ei de presă, după ce era de așteptat ca ea să se retragă din turneu.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close