Antena 3 CNN Externe Caz incredibil în SUA. Un fost trader pe Wall Street înghite o pastilă suspectă şi MOARE în sala de judecată

Caz incredibil în SUA. Un fost trader pe Wall Street înghite o pastilă suspectă şi MOARE în sala de judecată

Caz incredibil în SUA. Un fost trader pe Wall Street înghite o pastilă suspectă şi MOARE în sala de judecată
Sursa foto: Foto captură FOX 10 News
29 Iun 2012   •   23:12

Un fost trader de pe Wall Street, care a fost găsit vinovat, joi, de incendierea reşedinţei sale din Phoenix, a înghiţit o pastilă suspectă în sala de judecată, imediat după pronunţarea verdictului, şi a murit în doar câteva minute, scrie Business Insider care citează Fox 10 News în Phoenix.

Michael James Marin, un alpinist desăvârşit care a ajuns chiar şi pe vârful Muntelui Everest, a fost găsit vinovat de magistraţii din Maricopa County de "incendierea premeditată a unei locuinţe", după ce s-a demonstrat că fostul trader a dat foc locuinţei sale în valoare de 3,5 milioane de dolari din cauză că nu îşi mai putea plăti creditul ipotecar în valoare de 17.500 de dolari pe lună, încercând să ascundă acest lucru.

În filmuleţul de mai jos se vede cum Marin înghite o pastilă, imediat ce juraţii au dat citire verdictului final.

Câteva momente mai târziu, fostul trader începe să aibă convulsii. Michael James Marin a murit înainte de a ajunge la spital.

Autorităţile au anunţat că nu se pot pronunţa cu privire la moartea fostului trader de pe Wall Street până nu apare un raport toxicologic al acestuia.

Potrivit New York Daily News, Michael James Marin ar fi primit până la 16 ani de închisoare pentru faptele sale.




×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close