Antena 3 CNN Externe Ce făcea căpitanul Costei Concordia cu doar câteva minute înainte de tragedie. Mărturie ŞOC făcută de AMANTĂ

Ce făcea căpitanul Costei Concordia cu doar câteva minute înainte de tragedie. Mărturie ŞOC făcută de AMANTĂ

Ce făcea căpitanul Costei Concordia cu doar câteva minute înainte de tragedie. Mărturie ŞOC făcută de AMANTĂ
de O.P.    |    30 Oct 2013   •   06:31

Căpitanul Costei Concordia se distra alături de amantă în timp ce pachebotul se înfingea în stâncile din largul insulei Giglio! Cel puţin asta susţine Domnica, tânăra din Republica Moldova, care a mărturisit că a fost iubita căpitanului şi care a povestit curţii ce s-a întâmplat în noaptea naufragiului soldat cu 32 de morţi.

Domnica Cemortan a recunoscut din greşeală că a fost amanta căpitanului navei Costa Concordia. I-a spus în glumă translatorului că a fost invitată pe pachebot, adăugînd că nu ţi se cere biletul când eşti amanta cuiva.

Domnica a făcut cu greu această mărturie şi asta doar la insistenţele completului de judecată, după ce a fost înştiinţată că va fi acuzată de sfidare dacă nu răspunde la întrebări.

Conform mărturiei sale, în noaptea naufragiului, a cinat cu căpitanul şi, apoi, împotriva regulamentului, a urcat pe punte, alături de acesta, pentru a urmări cum se apropie de insula Giglio. La un moment dat, un ofiţer nu a executat un ordin, a susţinut Domnica, iar câteva minute mai târziu pachebotul a eşuat.

Căpitanul Francesco Schettino este acuzat de omucidere şi abandonarea navei şi riscă până la 20 de ani de închisoare. În noaptea de 13 ianuarie 2012, 32 de oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi patru mii de pasageri, printre care şi 56 de români, au fost evacuaţi în urma naufragiului Costei Concordia.

×
Subiecte în articol: Costa Concordia
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close