Antena 3 CNN Externe Cel mai intim moment din viaţa lor a fost văzut de întreaga lume. Povestea din spatele "unui răsărit perfect"

Cel mai intim moment din viaţa lor a fost văzut de întreaga lume. Povestea din spatele "unui răsărit perfect"

Cel mai intim moment din viaţa lor a fost văzut de întreaga lume. Povestea din spatele "unui răsărit perfect"
Sursa foto: Foto: Reddit
de O.P.    |    18 Oct 2012   •   08:57

Pentru romanticii incurabili această poveste pare desprinsă dintr-un basm ideal. La răsărit de soare, într-un cadru edenic, doi tineri au spus "Da" unui nou început.

Bărbatul a îngenuncheat în faţa femeii iubite pentru a o cere în căsătorie, ea, emoţionată, i-a răspuns afirmativ, apoi s-au îmbrăţişat îndelung. Era momentul perfect de la care viaţa lor de cuplu pornea într-o nouă direcţie.



Şi-au dorit să fie singuri, însă nu ştiau că întraga lume a fost martoră la fericirea lor. Un turist, care trecea întâmplător pe plaja Bondi din Australia, a surprins imaginile, apoi le-a postat pe Reddit.

Imediat sute de comentarii au însoţit imaginile, iar utilizatorii au cerut să fie dezvăluite identităţile celor doi amorezi. Cum ştirea a făcut înconjurul lumii, un prieten de-al lor le-a spus tuturor despre cine era vorba.



Coincidenţă sau nu, cei doi sunt fotografi profesionişti. Ea are 28 de ani, iar el 32. Nu se aşteptau ca momentul în care şi-au oficializat relaţia să fie văzut de toată lumea.





×
Subiecte în articol: cerere in casatorie
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close