Antena 3 CNN Externe Cele mai periculoase ţări turistice din lume. Ce destinaţii ar trebui evitate în această vară

Cele mai periculoase ţări turistice din lume. Ce destinaţii ar trebui evitate în această vară

Cele mai periculoase ţări turistice din lume. Ce destinaţii ar trebui evitate în această vară
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Iun 2017   •   17:14

Forumul Economic Mondial a lansat recent raportul privind competitivitatea turismului în 136 de ţări. Acesta include un clasament al siguranţei care se bazează pe prevalenţa violenţei şi a terorismului, potrivit businessinsider.com.

Columbia se află în topul destinațiilor periculoase. Conform raportului, bandele încă sunt responsabile de răpiri ale turiştilor, trafic de droguri şi jafuri care au loc în întreaga ţară.

Rebelii din capitala Yemenului, Sanaa, continuă să reţină cetăţeni americani. Grupurile extremiste, cum ar fi Al-Qaida, sunt de asemenea active în această ţară.

El Salvador are unul dintre cele mai înalte niveluri de omucidere din lume.

Conflictul religios a afectat Pakistanul de ani de zile, iar violenţa împotriva anumitor grupuri religioase este încă un lucru comun în întreaga ţară.

În Nigeria se află două grupuri extremiste, Boko Haram şi statul islamic West Africa, care sunt responsabile de o mare parte a violenţei care are loc în această zonă.

Venezuela se confruntă cu lipsa alimentelor, medicamentelor şi altor lucruri de bază.

În Egipt, ISIS şi alte grupuri extremiste prezintă o ameninţare serioasă pentru locurile publice, inclusiv pentru siturile turistice.

În timp ce multe atacuri teroriste au loc în afara Nairobi, ameninţarea teroristă este încă ridicată în alte zone din Kenya.

Honduras înregistrează una dintre cele mai mari rate ale criminalităţii din lume.

Nici Ucraina nu mai este un loc sigur. Lupta dintre forţele armate ucrainene şi separatiştii armaţi ruşi este comună atât în ​​regiunile de est şi sud-est ale Ucrainei.

 

×
Subiecte în articol: lume vara turism
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close