Antena 3 CNN Externe China. O fată de 13 ani a încercat să se sinucidă pentru a-i salva viaţa tatălui ei

China. O fată de 13 ani a încercat să se sinucidă pentru a-i salva viaţa tatălui ei

China. O fată de 13 ani a încercat să se sinucidă pentru a-i salva viaţa tatălui ei
Sursa foto: pastile
05 Feb 2009   •   14:08

O chinezoaică de numai 13 ani a încercat să se sinucidă pentru ca ficatul ei să îl salveze pe tatăl bolnav de cancer, anunţă CNN. Chen Jin a înghiţit aproximativ 200 de somnifere. Fata a fost descoperită de mama ei, iar şansele de supravieţuire ale fetei sunt slabe.
Chen Jin a decis să-şi ia viaţa, după ce a descoperit un document în geanta mamei, în care se menţiona că tatăl său mai are doar trei luni de trăit.
Adolescenta a lăsat şi un bilet. "Mamă, regret că nu mai pot fi alături de tine. Te rog să îi dai ficatul lui tata şi să îl salvezi", a scris aceasta în biletul de adio.
Înainte de a încerca să se sinucidă, fata a blocat uşa locuinţei. Mama ei a descoperit-o, după ce a pătruns în casă pe una dintre ferestre.
Deşi tragedia s-a petrecut pe 24 ianuarie, ea a fost făcută publică de către agenţia chineză Xinhua abia miercuri.
În prezent, fata este internată laun sital din provincia Jiangsu. Starea fetei este critică, iar medicii se tem că nu va supravieţui.
Chen Jin provine dintr-o familie cu pobilităţi financiare reduse. Părinţii fetei au un venit lunar de aproximativ 1.000 de yuani (150 de dolari).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close