Antena 3 CNN Externe Românii, invitați să mănânce "ciorbă de pui cu carne de pește miel", la un restaurant din Grecia | Ce preparat ar fi fost de fapt

Românii, invitați să mănânce "ciorbă de pui cu carne de pește miel", la un restaurant din Grecia | Ce preparat ar fi fost de fapt

Turiștii români din Grecia au fost amuzați de faptul că în mesajul stradal al unui restaurant din Grecia au regăsit "ciorbă de pui cu carne de pește miel". Mesajul a ajuns viral pe internet și se pare că ar fi fost o greșeala de traducere.

Românii, invitați să mănânce "ciorbă de pui cu carne de pește miel", la un restaurant din Grecia | Ce preparat ar fi fost de fapt
Sursa foto: Facebook | Forum Grecia
de Ioana Mircea    |    25 Aug 2022   •   18:41

În încercarea de a atrage turiști români, un restaurant din Grecia a încercat să traducă meniul în limba română, însă din păcate a dat greș.

Românii s-au amuzat pe grupul de Facebook, Forum Grecia de propunerea de preparat pe care restaurantul o avea pentru ei, "ciorbă de pui cu carne de pește miel".

Cei care au comentat la postare au înțeles că de fapt proprietarul ar fi greșit traducerea și ar fi vrut de fapt să spună că restaurantul oferă ciorbă de pui, ciorbă de pește și ciorbă de miel.

De asemenea, glumele nu au întârziat să apară. 

"Cum o fi caracatița Coca-Cola? Ciorba de pui cu carne de pește și cu gust de ciorbă de burtă Bucătărie fusion."

"Dacă mă grăbesc, pot cere oare și un sandviș cu ciorbă?"

"Învățătoarea: Folosiți următoarele cuvinte într-o compunere de o pagină despre cum a fost vacanta voastră. Cuvintele:", sunt câteva din comentariile de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Grecia
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close