Antena 3 CNN Externe Coadă de maşini de 20 kilometri pe autostrada M1 din Ungaria

Coadă de maşini de 20 kilometri pe autostrada M1 din Ungaria

Coadă de maşini de 20 kilometri pe autostrada M1 din Ungaria
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Aug 2015   •   11:44

O coadă de autovehicule de 20 de kilometri s-a format luni pe autostrada M1 din Ungaria, care duce spre frontiera austriacă, din cauza controalelor impuse de Austria pentru a combate traficul de persoane, relatează Sky News.
   
Autorităţile austriece au impus controale mai stricte după ce 71 de cadavre ale unor refugiaţi au fost descoperite, joi, într-un camion frigorific abandonat pe o autostradă din Austria.
   
Autostrada M1 şi un drum principal din apropiere sunt blocate din cauza controalelor care vizează autovehiculele ce ar putea transporta imigranţi clandestini, a informat autoritatea ungară pentru drumuri Magyar Kozut, citată de agenţia MTI.
   
"Vom efectua controale pentru o perioadă nedeterminată, la toate punctele importante de trecere a frontierei din regiunea estică, verificând toate vehiculele care ar putea avea ascunzători pentru persoane transportate ilegal", a declarat pentru postul de radio ORF ministrul austriac de Interne, Johanna Mikl-Leitner.
   
Camionul în care se aflau cadavrele în descompunere ale celor 71 de imigranţi a fost găsit joi, abandonat pe marginea unei autostrăzi din Austria, în apropierea frontierei cu Ungaria.
   
Printre cele 71 de persoane se aflau 59 de bărbaţi, opt femei şi patru copii, între care o fetiţă în vârstă de unul sau doi ani şi trei băieţi de 8, 9 şi 10 ani.


×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close