Antena 3 Externe Comanda în fiecare seară pizza, iar angajații se obișnuiseră cu el. Ce s-a întâmplat când bărbatul nu a mai sunat 11 zile la rând

Comanda în fiecare seară pizza, iar angajații se obișnuiseră cu el. Ce s-a întâmplat când bărbatul nu a mai sunat 11 zile la rând

18 Mai 2016   •   17:47

Un bărbat din Salem, Oregon, va rămâne veșnic recunoscător pizzeriei din cartierul în care locuiește, după ce angajații au sunat la numărul de urgență pentru că nu dăduse comandă de mai multe zile.

Managerul Sarah Fuller și asistenta sa Jenny Seiber, de la Domino's Pizza, au trimis un șofer la casa unui client care obișnuia să dea o comandă în fiecare seară, însă care de 11 zile nu dăduse niciun semn de viață, scrie aplus.com.

Ajuns la domiciliul bărbatului, șoferul care se ocupă de livrări a remarcat lumina aprinsă și televizorul pornit, însă nu a primit niciun răspuns când a bătut la ușă.

Alertați, angajații pizzeriei au sunat la 911, unde au cerut ajutorul unui echipaj de poliție pentru a intra în casa bărbatului. Acolo, acesta a fost găsit în stare critică și a fost dus de urgență la spital.

 

×
Subiecte în articol: Oregon

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close