Antena 3 CNN Externe Concluziile anchetei: În cabina avionului prăbuşit la Smolensk se aflau persoane neidentificate

Concluziile anchetei: În cabina avionului prăbuşit la Smolensk se aflau persoane neidentificate

Concluziile anchetei: În cabina avionului prăbuşit la Smolensk se aflau persoane neidentificate
Sursa foto: smolensk
19 Mai 2010   •   14:45

Anchetatorii de la Moscova ai accidentului în care a fost implicat avionul polonez prăbuşit în Rusia, la Smolensk, au ajuns la concluzia că mai multe persoane necunoscute se aflau în cabina piloţilor în timpul şi înaintea tragediei.

Surse confidenţiale ale agenţiei ucrainiene UNIAN, citate de Ria Novosti, susţin că în cabina piloţilor, a avionului TU ? 154, în care şi-a pierdut viaţa preşedintele Poloniei, s-ar fi aflat în momentul accidentului comandantul-şef al forţelor aeriene poloneze, Andrzej Blasik, şi directorul de protocol al Ministerului polonez de Externe, Mariusz Kazana.

RIA Novosti a mai precizat că nu a putut obţine o confirmare oficială a numelor persoanelor care nu făceau parte din echipaj dar se aflau în carlingă.

Tatiana Anodina, preşedintele Comitetutului interguvernamental de aviaţie (MAK), anunţase anterior că mai multe persoane care nu făceau parte din echipaj se aflau în cabina piloţilor avionului Tu-154 înainte şi în timpul accidentului soldat cu 96 de morţi, printre care şi preşedintele Lech Kaczynski.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Smolensk avion prabusit
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close