Antena 3 CNN Externe Visul unui copil de şase ani de a salva planeta | A devenit vegetarian și a lansat un canal de YouTube | Ce mesaj le transmite tuturor părinţilor

Visul unui copil de şase ani de a salva planeta | A devenit vegetarian și a lansat un canal de YouTube | Ce mesaj le transmite tuturor părinţilor

Bodhi, în vârstă de 6 ani, a devenit cunoscut în mediul online cu videoclipurile sale în care promovează alimentația vegetariană. Nu a mâncat niciodată carne, până și țestoasa sa e vegană.

Visul unui copil de şase ani de a salva planeta | A devenit vegetarian și a lansat un canal de YouTube | Ce mesaj le transmite tuturor părinţilor
Sursa foto: Youtube @BodhiLovesVeg
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Feb 2024   •   21:30

Din dragoste pentru animale micuțul Bodhi, care locuiește lângă Norwich, Marea Britanie, a decis să devină vegetarian. Pentru a promova acest stil de viaţă şi pentru a salva cât mai multe necuvântătoare micuțul şi-a lansat şi un canal de Youtube unde vorbeşte despre legumele lui preferate, schimbările climatice, dar şi despre broasca lui țestoasă de companie, Dash.

Canalul are un scop precis şi anume să "îi ajute pe copii să consume mai multe legume”.

"Bodhi vorbește cu multă pasiune despre schimbările climatice. Scopul canalului va fi să îi ajute pe copii să consume mai multe legume. Este cu totul ideea lui Bodhi, de la numele canalului până la videoclipuri.

Am vrut să îi dăm posibilitatea de a alege și să îl ajutăm să înțeleagă de unde provine carnea. El și-a făcut propria alegere când a fost suficient de mare”, a spus tatăl lui Bodhi. 

Cu acest prilej Bodhi face apel şi la părinți şi adulţi pe care îi informează că dacă vom continua să mâncăm atât de multă carne  "în curând, nu vor mai exista animale”.

Bodhi și-a propus un obiectiv ambițios de a ajunge la 100 de milioane de abonați și a spus că prietenii lui de la școală îl consideră "foarte mișto” din cauza videoclipurilor lui, notează DCnews.ro.

 

×
Subiecte în articol: vegetarian copil Marea Britanie
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close