Antena 3 Externe Coreea de Nord, acuzații la adresa lui Donald Trump: ”Președintele american a declarat război țării noastre”

Coreea de Nord, acuzații la adresa lui Donald Trump: ”Președintele american a declarat război țării noastre”

25 Sep 2017   •   20:17
Coreea de Nord, acuzații la adresa lui Donald Trump: ”Președintele american a declarat război țării noastre”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Ri Yong Ho, șeful diplomației nord-coreene, l-a acuzat pe Donald Trump că a "declarat război" țării sale și a amenințat că va doborî bombardierele americane care se apropie de granițe.

"Toate statele membre (ONU) și lumea întreagă trebuie să-și reamitească în mod clar că Statele Unite sunt cele care au declarat primele război țării noastre", a declarat Ri Yong Ho.

Potrivit hotnews.ro, sâmbătă, în discursul susținut în fața Adunării generale a ONU, Ri Yong Ho a denunțat afirmațiile făcute de la aceeași tribună de Donald Trump la adresa țării sale, calificându-l drept "persoană tulburată" mental și "megaloman". Președintele american amenințase că va "distruge total" Coreea de Nord dacă această țară atacă SUA, în prima sa alocuțiune susținută la ONU.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close