Antena 3 Externe Coreea de Nord susţine că CIA a încercat să-l ucidă pe Kim Jong-un

Coreea de Nord susţine că CIA a încercat să-l ucidă pe Kim Jong-un

10 Oct 2017   •   22:49
Coreea de Nord susţine că CIA a încercat să-l ucidă pe Kim Jong-un
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA

Coreea de Nord afirmă că Statele Unite au încercat să-l asasineze pe liderul de la Phenian, Kim Jong-un, la începutul acestui an.

Agenţia Centrală de ştiri din Coreea (KCNA), a susţinut că CIA a utilizat o armă chimică sau biologică pentru a-l asasina pe dictator. Presupusa tentativă de asasinat arată că SUA este "principalul vinovat al terorismului", potrivit agenţiei de ştiri.

"În luna mai a acestui an, un grup de terorişti deosebit de cruzi care s-au infiltrat în ţara noastră la ordinele CIA şi al serviciului de informaţii din Coreea de Sud, au fost prinşi şi expuşi. Grupul plănuia un atac terorist sponsorizat de stat împotriva sediului nostru suprem folosind substanţe biologice şi chimice", a arătat KCNA într-un comunicat. 

"Acest lucru arată în mod palpabil adevărata natură a SUA ca principalul vinovat al terorismului", a adăugat Agenţia Centrală de ştiri din Coreea în comunicatul respectiv.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close