Antena 3 CNN Externe Cât costă cravata pe care a purtat-o Vladimir Putin la paradă

Cât costă cravata pe care a purtat-o Vladimir Putin la paradă

Cravata purtată astăzi de Vladimir Putin la paradă este fabricată în Italia și sunt voci care spun că ar fi fost un cadou de la fostul premier Silvio Berlusconi care i-a trimis de-a lungul vremii aproape 400 de cravate.

Cât costă cravata pe care a purtat-o Vladimir Putin la paradă
Sursa foto: Agerpres
de Gabriel Dano    |    09 Mai 2022   •   17:10

"Este vorba de o cravată închisă la culoare, cu buline, un model clasic și foarte probabil un model italian. Pentru televiziunile italiene Maurizio Marinella, cel care deține marca respectivă, că este o cravată de-a lui, un model extrem de elegant lansat ca modă de Silvio Berlusconi.

Un model clasic, elegant și care de obicei se poartă în ocazii importante. El crede că această cravată face parte din stocul pe care îl trimitea de obicei lui Vladimir Putin chiar Silvio Berlusconi. Cravata costă 130 de euro și tot respectivul proprietar a mai declarat că ultimul lot de cravate care i-a fost trimis lui Vladimir Putin s-a întâmplat acum aproximativ un an.

Acesta a spus că, în ultimul an, la Vladimir Putin au ajuns cam 300-400 de cravate și că toate acestea erau controlate pentru a nu conține microfoane sau camere mici sau alte aparate", a transmis Naty Badea, corespondent Antena 3 în Italia.

De-a lunugul anilor, Silvio Berlusconi i-ar fi trimis lui Vladimir Putin cravate în valoare de 40.000 de euro.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close