Antena 3 CNN Externe Crima de la Yale: Presupusul ucigaş al studentei, pus sub acuzare

Crima de la Yale: Presupusul ucigaş al studentei, pus sub acuzare

Crima de la Yale: Presupusul ucigaş al studentei, pus sub acuzare
18 Sep 2009   •   09:27

Poliţia americană l-a pus sub acuzare pe presupusul ucigaş al studentei de la Universitatea Yale. Aşa cum se aştepta toată lumea, este vorba de Raymond Clark, laborantul de la aceeaşi universitate, considerat, de câteva zile, principalul suspect.

La o zi după ce fusese reţinut temporar, pentru a i se lua probe ADN, Clark a fost arestat şi pus oficial sub acuzare pentru uciderea lui Annie Le.

Mai multe surse susţin că Raymond Clark a refuzat să coopereze cu poliţia. La tribunal, el a dat doar câteva răspunsuri foarte scurte la întrebările judecătorului.

Mobilul crimei rămâne necunoscut, dar ziarele fac deja speculaţii. Clark se ocupa de îngrijirea animalelor folosite la experienţe şi, potrivit colegilor săi, considera laboratorul drept "teritoriul său". În acelaşi laborator, Annie Le, studentă la farmacie, testa pe şoareci substanţe care puteau fi folosite ca medicamente.

Potrivit postului ABC, în ziua crimei, studenta a primit un SMS de la Clark, care o invita la o discuţie despre curăţenia cuştilor în care trăiau şoarecii de laborator.

Anchetatorii susţin că nu au nevoie să stabilească mobilul crimei, deoarece au deja ample dovezi materiale care-l incriminează pe Clark.

Annie Le a dispărut la 8 septembrie, iar cadavrul său, ascuns într-o clădire a universităţii, a fost găsit cinci zile mai târziu, chiar în ziua în care urma să se mărite. Autopsia a stabilit că studenta a murit sufocată.

Antena 3




×
Subiecte în articol: crima studenta suspect
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close