Antena 3 Externe CUM şi-a ucis Kim Jong-Un "gunoiul" de unchi. CRUZIMEA dictatorului de la Phenian nu are limite

CUM şi-a ucis Kim Jong-Un "gunoiul" de unchi. CRUZIMEA dictatorului de la Phenian nu are limite

03 Ian 2014   •   12:18
CUM şi-a ucis Kim Jong-Un "gunoiul" de unchi. CRUZIMEA dictatorului de la Phenian nu are limite
Sursa foto: Foto: canadianbusiness.com

Dictatorul nord-coreean, Kim Jong-Un, a dat dovadă de o cruzime de neimaginat prin felul în care şi-a condamnat unchiul la moarte, lăsându-l pradă unei haite de 120 de câini înfometaţi.

Potrivit dailymail.co.uk, care citează un ziar din China,  Jang Song-Thaek, în vârstă de 67 de ani, împreună cu alţi 5 apropiaţi, au fost dezbrăcaţi complet şi închişi într-o cuşcă în care se afla o haită de 120 de câini.

Jang Song-thaek, unchiul prin alianţă al tânărului lider Kim Jong-un, a fost acuzat de complot şi corupţie, însuşi Kim Jong-Un numindu-l "gunoi" şi "mizerie fracţionistă", în timpul discursului său de Anul Nou.

Potrivit publicaţiei din China, Wen Wei Po, considerată "purtătorul de cuvânt" al Guvernului de la Beijing, întregul proces a fost supervizat de liderul suprem de la Phenian, împreună cu alţi 300 de oficiali, acesta fiind un avertisment clar pentru cei care contestă dictatura lui  Kim Jong-Un.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close