Antena 3 CNN Externe Cum sună cea mai nouă rugăciune pentru Vladimir Putin

Cum sună cea mai nouă rugăciune pentru Vladimir Putin

Patriarhul Kirill al Moscovei îi îndeamnă pe ruși să se roage pentru Vladimir Putin, dar și pentru comandanții militari și politicienii țării pentru a putea lua deciziile cele mai bune în războiul din Ucraina.

Cum sună cea mai nouă rugăciune pentru Vladimir Putin
Sursa foto: captura video
de Gabriel Dano    |    13 Sep 2022   •   18:52

„Astăzi, trăim un moment foarte dificil, așa că rugăciunea noastră este una specială. Ne rugăm pentru șeful statului nostru și comandantul suprem, Vladimir Vladimirovici Putin, care poartă o responsabilitate deosebită. Rugăciunea noastră este și pentru toți comandanții militari și cei care dețin puterea.

Marii cneji de care ne amintim astăzi, Alexandr Nevski și Daniel al Moscovei, au reușit să îmbine misiunea politică, misiunea militară, conducerea trupelor și a armatei cu sfințenia lor. Și poate că acea combinație este o garanție că o țară care are acest tip de conducere nu va comite niciodată crime militare”, a transmis Patriarhul Kirill.

Apelul patriarhului Kiril vine în contextul în care armata ucraineană a câștigat tot mai mult teren în regiunile din estul țării. Potrivit datelor transmise de președintele ucrainean Volodimir Zelenski, militarii ucraineni au eliberat 6.000 de kilometri pătrați din teritoriul cucerit de trupele rusești la începutul invaziei, pe 24 februarie.

 

×
Subiecte în articol: Patriarhul Kirill Putin Ucraina
Parteneri
DIICOT: Imagini de la capturarea celor ce conduc mafia gunoaielor
x close