Antena 3 CNN Externe Declarația tulburătoare a unei fete care a supraviețuit masacrului din Florida. Mesajul său a devenit viral pe internet

Declarația tulburătoare a unei fete care a supraviețuit masacrului din Florida. Mesajul său a devenit viral pe internet

Declarația tulburătoare a unei fete care a supraviețuit masacrului din Florida. Mesajul său a devenit viral pe internet
Sursa foto: Foto: captura Youtube
18 Feb 2018   •   19:34

După masacrul care a făcut 17 morţi la un liceu din Florida, s-au înteţit criticile la adresa preşedintelui Donald Trump, pentru că nu modifică legislaţia privind armele de foc.

Una dintre cele mai virulente voci îi aparţine unei eleve care a supravieţuit tragediei şi care l-a criticat fără teamă pe Trump pentru legăturile sale cu puternica Asociaţie a Posesorilor de Arme.

Adolescenta Emma Gonzalez a vorbit în faţa a mii de demonstranţi adunaţi în Fort Lauderdale, Florida. Curajoasa elevă i-a inspirat pe protestatari cu discursul ei, deopotrivă emoţionant şi hotărât, informează stirileprotv.ro.

Emma: “Dacă preşedintele vine şi-mi spune că este o tragedie cumplită, care nu ar fi trebut să se întâmple, şi să continue să spună că nimic nu se poate schimba în legătură cu asta, o să îl întreb câţi bani a primit de la Asociaţia Naţională a Armelor de Foc. Către fiecare politician care primeşte donaţii de la NRA: “Să vă fie ruşine!”

Emma: ”Ştiu că oamenii spun că avea probleme mentale. Eu nu sunt psiholog, dar trebuie să fim atenţi cu faptul că nu este vorba doar despre probleme mentale. Nu ar fi făcut atâtea victime, dacă era înarmat doar cu un cuţit! Este vina celor care l-au lăsat să-şi cumpere armele, a celor de la magazinul de arme, a celor care l-au încurajat să cumpere accesorii pentru a le face complet automate, a celor care nu i-au luat armele atunci când şi-a făcut cunoscute intenţiile ucigaşe.”

Mesajul ei, care între timp a devenit viral pe internet, a rezonat cu gândurile elevilor şi părinţilor veniţi la protest.

 

×
Subiecte în articol: declaraţie atac Florida supravietuire

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close