Antena 3 Externe Declarații șocante ale martorilor: „Am văzut oameni care au sărit de la geamuri!”

Declarații șocante ale martorilor: „Am văzut oameni care au sărit de la geamuri!”

14 Iun 2017   •   07:57
Declarații șocante ale martorilor: „Am văzut oameni care au sărit de la geamuri!”
Sursa foto: Foto: captura video twitter

Ayyub Asif, a cărui familie locuiește în clădirea cuprinsă de flăcări, în vestul Londrei, a declarat pentru CNN că a văzut locuitorii sărind din clădire.

"Nepotul meu a fost acolo, vărul meu a fost acolo", a spus el, adăugând că el a ajutat echipajele de salvare la evacuarea oamenilor, inclusiv a rudelor sale.

"Am văzut că oamenii sărind pe fereastră, e o nebunie", a spus el.

Un alt martor, Omar Choudry, a declarat, de asemenea, că a văzut oameni care au sărit pe geamuri de la etajele inferioare ale clădirii, pentru a scăpa de flăcări.

"Am văzut clar cum cineva a sărit. Partea de sus a clădirii era complet arsă. Fumul se poate vedea de oriunde din Londra”, a mai spus el.

Un incendiu devastator a cuprins o clădire de locuințe din vestul Londrei, martorii declarând că flăcările au acaparat toate cele 24 de etaje. În total, 200 de pompieri au fost chemați să lupte cu flăcările în cursul nopţii de marţi spre miercuri, au anunţat serviciile de prim-ajutor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close