Antena 3 CNN Externe Destin tragic. Au supravieţuit atacului din Los Angeles, dar au murit apoi într-un accident de mașină - VIDEO

Destin tragic. Au supravieţuit atacului din Los Angeles, dar au murit apoi într-un accident de mașină - VIDEO

Destin tragic. Au supravieţuit atacului din Los Angeles, dar au murit apoi într-un accident de mașină - VIDEO
Sursa foto: Foto: Facebook
01 Noi 2017   •   10:57

Dennis Carver, în vârstă de 52 de ani, şi soţia sa Lorraine, de 53 de ani, au reușit să scape cu viață din atacul armat ce a avut loc pe 1 octombrie, în timpul unui festival de muzică de la Las Vegas.

La trei zile de la atac, Dennis Carver i-a cumpărat soției sale un buchet de trandafiri, ca să o înveselească. „Am cel mai incredibil soţ. Nu doar că m-a apărat în timpul masacrului din Las Vegas şi mi-a devenit scut, dar acum îmi trimite şi flori. Sunt binecuvântată", a spunea Lorraine.

Pe 16 octombrie, Dennis și Lorraine s-au izbit cu maşina de un gard metalic masiv, iar autoturismul a luat foc şi a explodat, la doar câţiva metri de locuinţa lor. Explozia a fost auzită chiar de către una dintre fiicele celor doi, de doar 16 ani, care a alergat până la locul tragediei, ştiind că părinţii ei abia plecaseră de acasă.

„Ne consolează gândul că părinții noștri se iubeau atât de mult încât au plecat împreună. Nu puteau trăi unul fără celălalt”, a declarat o altă fiică a cuplului, Madison Carver, potrivit CNN.

 

×
Subiecte în articol: cuplu atac los angeles accident masina
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close