Antena 3 CNN Externe Dezvăluiri dintr-un lagăr nord-coreean: Prizonierii erau incendiați, decapitați, împușcați

Dezvăluiri dintr-un lagăr nord-coreean: Prizonierii erau incendiați, decapitați, împușcați

Dezvăluiri dintr-un lagăr nord-coreean: Prizonierii erau incendiați, decapitați, împușcați
Sursa foto: Foto: Pixabay
01 Mai 2017   •   08:51

Un fost paznic dintr-un lagar nord-coreean a dezvaluit cum este viata intr-un astfel de loc si ororile la care a asistat si ale caror victime erau disidentii politici, care sunt incendiati, decapitati sau impuscati si se aplicau pedepse colective in masa, ca urmare a tentativelor de evadare, notează Ziare.com.

Lim Hye Jin a fost la randul ei inchisa pentru o scurta perioada, dupa care a fugit din tara in urma cu 15 ani, iar acum traieste in capitala sud-coreeana Seul, se arata intr-un interviu pe care l-a acordat publicatiei britanice Daily Mail.

Lim povesteste cum o femeie a fost dezbracata, apoi incendiata, dupa ce a enervat un paznic in timpul unui interogatoriu. "Ei nu ii vad pe detinuti ca pe niste fiinte umane, ci doar ca pe niste animale", sustine Lim.

De asemenea, fostul paznic relateaza cum doi paznici, frati, au reusit sa evadeze din uriasa tabara de concentrare din zona montana a Coreei de Nord. Sapte membri ai familiei au fost ucisi pe loc, in semn de razbunare. Multi alti prizonieri au fost batuti cu salbaticie, ca pedeapsa colectiva pentru evadare.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close