Antena 3 CNN Externe Dezvăluiri halucinante în cazul crimei care a şocat Italia. Ce spune românul care și-a ucis mama bolnavă de cancer

Dezvăluiri halucinante în cazul crimei care a şocat Italia. Ce spune românul care și-a ucis mama bolnavă de cancer

Dezvăluiri halucinante în cazul crimei care a şocat Italia. Ce spune românul care și-a ucis mama bolnavă de cancer
Sursa foto: Foto: pixabay.com
07 Noi 2017   •   09:04

Un tânăr român de 22 de ani, care se pare că avea probleme psihice, și-a ucis, luni, mama bolnavă de cancer. Incidentul șocant a avut loc în orașul italian Rovigo.

Victima, care deși suferea de cancer, a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia împreuncă cu fiul și soțul său. După primele informații anchetatorii l-au arestat pe Bogdan Ștefan Halapciug, de 22 de ani, fiul femeii, potrivit rovigooggi.it.

Tânărul ar fi avut probleme psihice de ceva timp, după ce a căzut de pe o terasă și s-a lovit la cap, explică membrii familiei, care spun că avea și un anturaj care l-a pus pe drumul cel rău. Tânărul ar mai fi avut și anumite probleme de sănătate, fiind internat recent într-un centru pentru bolnavi psihici ”era bolnav, nimic mai mult”, a declarat ruda sa, care susține că nu a avut episoade violente în trecut și inci nu a fost în atenția autorităților până acum.

La o zi după arestare, anchetatorii cred că tânărul are probleme psihice și a acționat în timpul unei crize. „Eu sunt Dumnezeu, trebuia să scap de diavol”, ar fi spus românul în timpul interogatoriului.

×
Subiecte în articol: roman bolnava cancer
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close