Antena 3 CNN Externe Dialog revoltător interceptat între un soldat rus și soție, după ce a jefuit o casă din Ucraina. El: "Ți-am furat cosmetice". Ea: "Ne trebuie și laptop"

Dialog revoltător interceptat între un soldat rus și soție, după ce a jefuit o casă din Ucraina. El: "Ți-am furat cosmetice". Ea: "Ne trebuie și laptop"

Autoritățile din Ucraina au publicat un nou dialog, interceptat între un soldat rus și soția sa, după ce acesta a jefuit o casă din Ucraina. "Ți-am furat cosmetice și adidași de marcă. Am făcut și saună", se laudă bărbatul. În replică, aceasta îi spune că ar avea nevoie și de un laptop.

Dialog revoltător interceptat între un soldat rus și soție, după ce a jefuit o casă din Ucraina. El: "Ți-am furat cosmetice". Ea: "Ne trebuie și laptop"
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    30 Mar 2022   •   18:03

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a făcut publică o nouă discuție telefonică între un soldat rus și soția sa. Acesta îi spune cu satisfacție femeii că a furat cosmetice, tricouri de calitate și adidași de firmă. Nemulțumită, Aceasta îl ceartă că nu a luat și laptopul, scrie Ukrainska Pravda, citată de stiridiaspora.ro.

Soldatul spune că a băut vitamine "scumpe" și chiar a făcut saună.

Redăm mai jos dialogul soldatului rus cu soția sa:

Andriy: "Ți-am furat niște produse cosmetice aici. Sunt și mostre".

Soția: "Bine! Acesta va fi o amintire din Ucraina. Ce bine!"

Andriy : "Adidașii sunt de damă, ei bine, sunt NB, sunt de marcă, totul este așa. Mărimea 38. Sunt în general cool. Totul este de înaltă calitate, toate hainele."  

Soția: "Da! Probabil că au luat toți băieții."  

Andriy: "Toți cară bunurile cu gențile. Aș putea lua și laptopul, dar mi-e frica să nu mă dau de gol"

Soția: "Sofia va merge la studii - are nevoie și de un laptop, la naiba!"

Andriy: "Ei bine, aici locuiește o familie de sportivi. Am luat vitamine scumpe, tricouri noi de fotbal și tricouri de hochei”.

Soția: "Păi, e clar! Ia tot, ia tot, Andriy, mai ai nevoie de tricouri."

Andriy: "Mi-am luat și pantalonii scurți. Sunt lucruri bune aici, desigur. Am fost șocat când am intrat în cameră."

Soția: "Îți dai seama cum trăiesc ei, da? Și cum trăim noi. Pentru asta se luptă. Ei spun: " Am trăit normal, tu ești cel care ai venit aici ".

Andriy: "Casa este pur și simplu minunată. Este acoperită cu piatră, mobilierul este din răchită. Ne aburim în saună pentru a doua zi."  

Soția: "Oh, nu-ți face griji. Nu erau traininguri? Trebuia să iei și un training frumos." 

×
Subiecte în articol: Război Ucraina
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close