Antena 3 CNN Externe Diaspora LECŢIA pe care un ROMÂN i-a dat-o celui mai înfocat politician britanic. Ce s-a întâmplat când a ajuns în oraşul natal al lui Farage

LECŢIA pe care un ROMÂN i-a dat-o celui mai înfocat politician britanic. Ce s-a întâmplat când a ajuns în oraşul natal al lui Farage

LECŢIA pe care un ROMÂN i-a dat-o celui mai înfocat politician britanic. Ce s-a întâmplat când a ajuns în oraşul natal al lui Farage
de O.P.    |    22 Mai 2014   •   06:15

Un român din Regatul Unit vrea să le demonstreze reprezentanţilor partidului pentru independenţa Marii Britanii că românii pot fi buni vecini.

Tânărul dentist din Londra a stat de vorbă cu vecinii liderului partidului de extremă dreaptă. Asta după ce Nigel Farage a declarat că oricine are dreptul să fie îngrijorat dacă o familie de români se mută în cartierul lor.

Când Tommy Tomescu a auzit declaraţiile rasiste ale liderului partidului pentru Independenţa Marii Britanii a decis să îi dea o lecţie. S-a dus chiar în oraşul natal al lui Nigel Farage ca să îi întrebe vecinii ce părere au despre români.

Nigel Farage nu are prea mulţi susţinători nici în barul din localitate. Majoritatea oamenilor de aici ştiu că românii, la fel ca orice alt popor străin din Marea Britanie, se află doar în căutarea unui trai mai bun.

Tommy Tomescu este preşedintele Partidului Europenilor pro-european, format la iniţiativa mai multor români care vor să îi ajute pe imigranţi să se integreze în societatea britanică. Românul este unul dintre cei mai aprigi adversari ai liderului UKIP.

×
Subiecte în articol: UKIP nigel farage imigranti romani
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close