Antena 3 CNN Externe Dispută între hotelieri şi Federaţia Patronatelor din Turism, privind negocierea preţului la cazare

Dispută între hotelieri şi Federaţia Patronatelor din Turism, privind negocierea preţului la cazare

Dispută între hotelieri şi Federaţia Patronatelor din Turism, privind negocierea preţului la cazare
Sursa foto: Hotel
20 Mai 2009   •   17:11

Hotelierii de pe litoral nu negociază preţul la cazare decât cu agenţiile de turism. Niciun turist nu poate primi discounturi la recepţie, oricât de convingător ar fi. Hotelierii îl contrazic, astfel, pe Secretarul General al Federaţiei Patronatelor din Turism.
În mod normal, tariful de la recepţie este mai mare, iar turiştii care vin prin agenţiile de turism sau rezervă o cameră online plătesc mai puţin. Secretarul General al Federaţiei Patronatelor din Turism susţine, însă, că hotelierii de pe litoral au început să facă reduceri masive de tarife, din cauza crizei.
Astfel, tarifele la recepţie ar fi ajuns să fie mai mici decât cele practicate de agenţiile de turism care au în cataloage ofertele acelor hoteluri.
Hotelierii, însă, îl contrazic. Nu au negociat niciodată preţul la recepţie, pentru că nu le permite contractul semnat cu agenţiile de turism. Dacă nu se ţin de cuvânt, riscă să fie daţi în judecată de tour-operatori.
Observator

×
Subiecte în articol: turism receptie
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close