x close

Dmitri Medvedev NEAGĂ existenţa unui conflict între el şi Vladimir Putin

de G.S.    |    07 Dec 2013   •   10:18
Dmitri Medvedev NEAGĂ existenţa unui conflict între el şi Vladimir Putin 416 Foto: Agerpres/AP
Premierul rus Dmitri Medvedev a declarat vineri că relaţiile sale cu preşedintele rus Vladimir Putin sunt "în regulă" şi nu sunt tensionate, potrivit postului de televiziune Rossia 24, citat de Mediafax.
"Relaţiile mele cu preşedintele (rus) sunt în regulă, nu există tensiuni", a afirmat Medvedev, într-un interviu pentru cinci posturi de televiziune din Rusia.
Premierul rus a criticat, în noiembrie, un proiect de lege propus de Putin în domeniul fiscal. Ulterior, Putin a declarat că cei care sunt nemulţumiţi pot să demisioneze, afirmaţii interpretate drept o referinţă la Medvedev.
Medvedev a afirmat că va ieşi la pensie la vârsta de 70 de ani şi că în timpul apropiat nu intenţionează să-şi schimbe locul de muncă. 
De asemenea, premierul rus a spus că nu se gândeşte la cota sa de popularitate atunci când ia decizii politice.
"Este greu, dacă te gândeşti mereu la faptul cum o anumită decizie va influenţa cota de popularitate. Nu te poţi comporta ca un elefant într-un magazin de porţelanuri. Nu poţi acţiona nechibzuit. Trebuie să dai dovadă de bărbăţie pentru a lua o decizie" corectă, a apreciat Medvedev.
Premierul rus a venit la interviu cu un nou smartphone, produs în Rusia, afirmând că astfel vrea să-i încurajeze pe producătorii locali. "În plus, noul smartphone este mai greu de interceptat", a adăugat Medvedev, în contextul unui val de dezvăluiri privind spionarea liderilor politici din întreaga lume de către Agenţia americană pentru Securitate Naţională (NSA).
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati