Antena 3 CNN Externe Doi tineri sataniști au recunoscut că și-au tranșat și mâncat victimele, în mai multe ritualuri oculte, în Rusia

Doi tineri sataniști au recunoscut că și-au tranșat și mâncat victimele, în mai multe ritualuri oculte, în Rusia

Doi tineri satanişti au fost reţinuţi de poliţişti, după ce au recunoscut că au comis mai multe crime oribile în pădurile îndepărtate din nordul Rusiei. Aceștia şi-au dezmembrat victimele şi le-au mâncat.

Doi tineri sataniști au recunoscut că și-au tranșat și mâncat victimele, în mai multe ritualuri oculte, în Rusia
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    05 Aug 2021   •   22:01

Site-ul Mash a oferit mai multe detalii tulburătoare despre cei doi amatori de ocultism, Andrey Tregubenko și Olga Bolshakova, care locuiesc în capitala Rusiei.  

Deși inițial cei doi fuseseră chemați pentru a fi interogați de poliție cu privire la unele acuzații despre droguri, sataniştii au recunoscut că sunt responsabili pentru moartea a doi tineri în pădurile din Karelia, care se învecinează cu Finlanda, Suedia și Norvegia.

Se spune că victimele au fost aduse în pădure de către Tregubenko și Bolshakova. 

Aceștia și-au tranșat și mâncat victimele în cadrul unor ritualuri. 

O listă a persoanelor dispărute, care datează din 2016 îi identifică pe cei doi morți ca fiind Platon Stepanov și Viktoria Zaitseva, ambii în vârstă de 27 de ani, în momentul în care au fost răpiți.  

Potrivit lui Mash, în timp ce prietenii și rudele îi căutau pe cei doi dați dispăruți, Tregubenko și Bolshakova au păstrat secret locul unde erau cadavrele. 

În 2010, parlamentarii ruși au votat pentru interzicerea grupurilor oculte, dar și pentru interdicția servicilor presupuşilor vindecători mistici.  

Cazul are ecouri în istoria recentă a Rusiei, către o serie legendară de crime comise de Andrey Chikatilo, supranumit „măcelarul din Rostov”, după ce s-a constatat că a ucis și a mâncat peste cincizeci de victime, în majoritate în sudul orașului rus. 

Chikatilo a fost responsabil pentru una dintre cele mai îndelungate șiruri de agresiuni sexuale din țară între 1978-1990 și a fost prins după o lungă căutare de către poliția sovietică.

×
Subiecte în articol: Rusiei sataniști
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close