Antena 3 CNN Externe Donald Trump, amenințări la adresa președintelui nord-coreean: ”Niciun dictator n-ar trebui să subestimeze SUA”

Donald Trump, amenințări la adresa președintelui nord-coreean: ”Niciun dictator n-ar trebui să subestimeze SUA”

Donald Trump, amenințări la adresa președintelui nord-coreean: ”Niciun dictator n-ar trebui să subestimeze SUA”
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
05 Noi 2017   •   14:21

Donald Trump a lansat o amenințare voalată la adresa președintelui Kim Jong-un, în cadrul vizitei oficiale pe care o efectuează în Japonia.

Potrivit The Guardian, în acest context, acesta a declarat că niciun ”dictator” n-ar trebui să subestimeze Statele Unite.

”Niciun dictator și niciun regim nu ar trebui să subestimeze acțiunile americanilor. Voi, miliatarii americani, sunteți cea mai mare amenințare la adresa tiranilor și dictatorilor care caută să atace nevinovații. Nicio națiune n-ar trebui, vreodată, să subestimeze Statele Unite. În trecut, au fost momente când ne-au subestimat. N-a fost plăcut pentru ei, nu? N-au reușit să ne oprească să ne apărăm poporul, libertățile și mărețul steag american”, a precizat liderul de la Casa Albă în fața militarilor din baza aeriană Yokota făcând aluzie la Coreea de Nord.

Trump a mai precizat că forțele americane „câștigă întotdeauna”. „Asta este moșteirea armatei americane, cea mai mare forță pentru libertate și dreptate pe care lumea a cunoscut-o vreodată”.

În contextul vizitei efectuate de Trump în Japonia, Phenianul l-a avertizat pe președintele „instabil spiritual” să nu cumva să facă comentarii „lipsite de sens” despre regimul lui Kim Jong-un. T

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close