Antena 3 CNN Externe Donald Trump o acuză pe Hillary Clinton că a conspirat cu propriul partid pentru a-l învinge pe "nebunul" de Sanders

Donald Trump o acuză pe Hillary Clinton că a conspirat cu propriul partid pentru a-l învinge pe "nebunul" de Sanders

Donald Trump o acuză pe Hillary Clinton că a conspirat cu propriul partid pentru a-l învinge pe "nebunul" de Sanders
Sursa foto: Foto: Facebook/ Donald Trump
de S.T.    |    25 Iun 2017   •   23:37

Preşedintele american Donald Trump a acuzat-o duminică pe Hillary Clinton că a conspirat cu partidul său pentru a-l învinge pe "nebunul" de Bernie Sanders, care i-a fost contracandidat la alegerile primare ale Partidului Democrat pentru desemnarea unui candidat la alegerile prezidenţiale din 2016, informează EFE.

Ca de atâtea ori în trecut, Trump a recurs la Twitter pentru a o acuza pe Clinton că "a conspirat" cu democraţii, în ceea ce pare a fi o aluzie la ancheta cu privire la presupusul amestec al Rusiei în alegerile prezidenţiale, în condiţiile în care presa a folosit verbul "a conspira" pentru a descrie posibila relaţie între echipa de campanie a lui Trump şi Rusia.

"Hillary Clinton a conspirat cu Partidul Democrat pentru a-l învinge pe Nebunul Bernie Sanders. Ea are voie să conspire în felul acesta? Nedrept faţă de Bernie!", a scris Trump pe contul său de Twitter.

În timpul campaniei electorale de anul trecut, a ieşit la iveală faptul că oficialităţi ale Comitetului Naţional Democrat (DNC), organul de conducere al Partidului Democrat, ar fi elaborat diferite strategii pentru ca Sanders să piardă şi să fie favorizată astfel alegerea lui Clinton drept candidată a formaţiunii.

Totodată, într-un interviu acordat programului matinal de televiziune "Fox and Friends", Trump i-a numit "obstrucţionişti" pe democraţi, pentru opoziţia acestora la planul de sănătate promovat de republicani în Senat şi menit să pună capăt reformei sanitare a fostului preşedinte democrat Barack Obama, cunoscută sub denumirea de Obamacare.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Donald Trump Hillary Clinton
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close