Antena 3 CNN Externe Donald Trump, înainte de a ajunge în fața instanței: ”Wow! Mă arestează! Nu pot să cred că asta se întâmplă în America”

Donald Trump, înainte de a ajunge în fața instanței: ”Wow! Mă arestează! Nu pot să cred că asta se întâmplă în America”

Donald Trump a postat un mesaj pe o rețea te socializare înainte de a ajunge în fața instanței.

Donald Trump, înainte de a ajunge în fața instanței: ”Wow! Mă arestează! Nu pot să cred că asta se întâmplă în America”
de Andreea Ştefan    |    04 Apr 2023   •   21:35

”Mă îndrept tribunalul din Lower Manhattan. Pare atât de IREAL - WOW, mă vor ARESTA.

Nu pot să cred că asta se întâmplă în America. Să facem America Măreaţă din Nou!", a scris Donald Trump pe Truth Social, cu câteva minute înainte de a pleca spre instanța de judecată.

Fostul preşedinte american Donald Trump s-a prezentat, marţi după-amiază, la Parchetul din Manhattan, în New York, şi urmează să fie identificat formal înainte de a i se prezenta acuzaţiile.

Fostul președinte al SUA Donald Trump a sosit la sediul procuraturii din Manhattan.

Citește și: Zi istorică în SUA: Donald Trump se predă la New York şi va fi pus oficial sub acuzare pentru mai mult de 30 de infracţiuni

Donald Trump a salutat jurnaliştii şi simpatizanții adunați la intrarea în sediul Biroului procurorului din Manhattan şi a intrat în clădire, conform cotidianului The New York Post.

Fostul preşedinte american Donald Trump se va afla în custodia poliţiei până în momentul finalizării procedurilor de identificare şi de prezentare a acuzațiilor.

Donald Trump este însoţit de agenţi ai Serviciului de protecţie Secret Service şi de avocaţi. Fostul preşedinte al SUA va fi identificat formal de anchetatori, inclusiv prin prelevarea amprentelor. Ulterior, va fi condus în sala de judecată, aflată în aceeaşi clădire, şi îi vor fi prezentate oficial acuzaţiile.

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close