Antena 3 CNN Externe Autoritățile din Serbia, răspuns exclusiv pentru Antena 3: Dosarul de extrădare al lui Sebastian Ghiță a ajuns la Ministerul Justiției

Autoritățile din Serbia, răspuns exclusiv pentru Antena 3: Dosarul de extrădare al lui Sebastian Ghiță a ajuns la Ministerul Justiției

Autoritățile din Serbia, răspuns exclusiv pentru Antena 3: Dosarul de extrădare al lui Sebastian Ghiță a ajuns la Ministerul Justiției
de M.Z.    |    28 Apr 2017   •   11:20

Ministerul Justiției din Serbia a primit dosarul de extrădare al lui Serbastian Ghiță, iar de acolo dosarul merge la Curtea supremă de la Belgrad.

După 14 zile, dosarul fostului politician român a ajuns în mâna autorităților sârbe.

Joi, ministrul român al Justiției, Tudorel Toader, declara că au fost trimise în Serbia toate documentele pentru extrădarea fostului deputat PSD Sebastian Ghiță.

În prezent, Sebastian Ghiţă este în arest, în Serbia, după ce a fost depistat de autorităţi la Belgrad pe 13 aprilie. Pe numele fostului deputat au fost emise până acum mandate de arestare preventivă în lipsă în două dosare ale DNA.

Fostul deputat avea asupra sa permis de conducere şi buletin de Slovenia. În 14 aprilie, o instanţă din Serbia a dispus arestarea acestuia, pe o perioadă de 18 zile, în vederea extrădării.

Fostul deputat Sebastian Ghiță a fost arestat 18 zile în vederea extrădării, începând cu 14 aprilie, și nu 60 de zile, așa cum s-a spus inițial.

Citiți și Poliția română a avut informații că Sebastian Ghiță este în Serbia de joi, 13 aprilie, cu o zi înaintea anunțului oficial că fugarul a fost localizat și reținut, a declarat, marți, ministrul de Interne, Carmen Dan.

 

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita extradare
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close