Antena 3 CNN Externe Drama unui tânăr român din Marea Britanie. A murit la doar 27 de ani: "Cum ai plecat fără să zici, zâmbărețule? Cum să mori tocmai tu?"

Drama unui tânăr român din Marea Britanie. A murit la doar 27 de ani: "Cum ai plecat fără să zici, zâmbărețule? Cum să mori tocmai tu?"

Adrian, un tânăr român în vârstă de 27 de ani, aflat la muncă în Marea Britanie, a murit după ce a stat în comă mai multe zile.

Drama unui tânăr român din Marea Britanie. A murit la doar 27 de ani: "Cum ai plecat fără să zici, zâmbărețule? Cum să mori tocmai tu?"
Sursa foto: stiridiaspora.ro
de Gabriel Dano    |    16 Iun 2020   •   19:20

Adrian a făcut o infecție care a dus la probleme de sănătate mai grave.

Acum, familia sa, care este la Botoșani, încearcă să-i repatrieze trupul neînsuflețit pentru a-l înmormânta, potrivit botosaninews.ro.

Adrian lucra la o spălătorie și avea planuri mari de viitor. Prietenii săi spune că era o respectuos și sărea oricând în ajutorul celorlalți.

„Cum ai plecat fără să zici, zâmbărețule? Cum să mori tocmai tu? Zi ceva... ziceai că vei fi bine, de ce nu ai luptat, confidentul meu, mă ascultai și mereu îmi ridicai moralul, aveai grijă de mine, fratele ce mi l-am dorit!”, a scris o prietenă a tânărului pe o rețea de socializare.

×

Philip Morris susține inovația

Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close