Antena 3 CNN Externe E TERIFIANT ce se întâmplă în aceste momente în Coreea de Nord. "Se inspiră din manualul NAZIŞTILOR"

E TERIFIANT ce se întâmplă în aceste momente în Coreea de Nord. "Se inspiră din manualul NAZIŞTILOR"

E TERIFIANT ce se întâmplă în aceste momente în Coreea de Nord. "Se inspiră din manualul NAZIŞTILOR"
de O.P.    |    18 Feb 2014   •   05:56

Închisorile nord-coreene sunt lagăre de exterminare în toată regula! Mii de deţinuţi îndură, zilnic, forme de tortură din manualul naziştilor. O spun foştii deţinuţi, foştii paznici şi chiar şi un raport al Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Ei cer, acum, pedepse dure pentru cei vinovaţi de moartea cruntă a sute de mii de prizonieri, care şi-au găsit sfârşitul în ultimii 50 de ani în lagărele nord-coreene.

Nici dictatorul suprem nu este ocolit de pedeapsă, dacă se dovedeşte că ştia de atrocităţile comise chiar şi în timpul mandatului său. Acesta, însă, a respins acuzaţiile.

Femei obligate să înece un bebeluş într-o găleată. Deţinuţii forţaţi să supravieţuiască mâncând şoareci şi şerpi şi iarbă. Poveşti de groază cumplită. Asta se întâmplă în lumea noastră, în zilele noastre.

Iar acestea sunt doar unele dintre tratamentele aplicate miilor de prizonieri din penitenciarele nord-coreene.

Câţiva foşti deţinuţi au desenat cu creionul pe hârtie abuzurile la care au fost supuşi. Povestea deţinuţilor este susţinută şi de un fost ofiţer al acestor lagăre.

Faptele apar într-un raport al Naţiunilor Unite, realizat în urma audierii a sute de martori. Documentul acuză regimul din Coreea de Nord de crime împotriva umanităţii, răpiri şi torturi, violuri şi înfometare.

Acuzaţiile sunt îndreptate chiar şi către dictatorul suprem nord-coreean, care riscă să fie deferit justiţiei, pentru actele de tortură petrecute în timpul mandatului său.

Acelaşi raport arată că sute de mii de deţinuţi politici au avut parte de un sfârşit crunt în lagărele nord-coreene, în ultimii 50 de ani.

×
Subiecte în articol: tortura Coreea de Nord
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close