Antena 3 CNN Externe Pauline, asistenta infectată cu Ebola la sfârşitul anului trecut, în pericol! Medici: Au apărut complicaţii!

Pauline, asistenta infectată cu Ebola la sfârşitul anului trecut, în pericol! Medici: Au apărut complicaţii!

Pauline, asistenta infectată cu Ebola la sfârşitul anului trecut, în pericol! Medici: Au apărut complicaţii!
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
09 Oct 2015   •   23:52

Pauline Cafferkey, asistenta medicală diagnosticată cu Ebola după ce s-a întors dintr-o misiune umanitară în Sierra Leone, a fost internată din nou în spital, cu complicaţii care au legătură cu acest virus letal.

Pauline Cafferkey, în vârstă de 39 de ani, a fost transportată de urgenţă într-o unitate de izolare din cadrul Royal Free Hospital din Londra, scrie mashable.com.

"Putem confirma că Pauline Cafferkey a fost transferată din spitalul Queen Elizabeth University din Glasgow într-o unitate specială la Royal Free Hospital din Londra, ca urmare a unor complicaţii apărute în legătură cu virusul Ebola contractat anterior", au anunţat reprezentanţii spitalului londonez.

Potrivit publicaţiei Scotsman, mai multe persoane din anturajul asistentei medicale vor fi contactate pentru analize.

Oficialii spitalului au precizat că riscul de răspândire a bolii este unul foarte mic.

Pauline Cafferkey lucra pentru ONG-ul Salvaţi Copiii la centrul medical britanic Kerry Town, în Sierra Leone, înainte de a reveni în Marea Britanie, la începutul lunii ianuarie. Ea a fost testată pozitiv la Glasgow, în Scoţia, după ce a făcut febră în cursul nopţii şi apoi a fost transferată a doua zi către Royal Free Hospital.

×
Subiecte în articol: Ebola virus ebola
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close