Antena 3 CNN Externe Elena Udrea a inspectat starea plajelor de la Marea Neagră (VIDEO)

Elena Udrea a inspectat starea plajelor de la Marea Neagră (VIDEO)

Elena Udrea a inspectat starea plajelor de la Marea Neagră (VIDEO)
Sursa foto: Elena Udrea
14 Iun 2009   •   13:35

Zi frumoasă sâmbătă în cea mai mare parte a ţării. Pe litoral, vântul şi norii au cam dat peste cap planurile turiştilor. Hotelierii se aşteptau la 100.000 de turişti, mai ales că de săptămâna viitoare tarifele se majorează. Pe litoral a venit într-o scurtă inspecţie şi ministrul Turismului. Elena Udrea, a vrut să verifice personal cât de pregătiţi sunt hotelierii pentru sezonul estival. Administrarea plajelor este una dintre problemele căreia ministrul spune că i-a găsit rezolvare.

?Pentru turişti s-a făcut acest efort, de a se trece la regula prin care hotelierii închiriază direct de la stat, nu prin intermediari. Sperăm să scadă preţurile la cazare în felul acesta, pentru că în preţul cazării se regăseşte şi chiria pe care hotelierul o plăteşte pentru utilizarea plajei?, a explicat Elena Udrea.

Ministrul Turismului a vrut să vadă şi cum decurge construcţia pontonului pentru ambarcaţiuni de agrement din Mamaia. Încă din acest sezon, ar trebui să plece vaporaşe în croazieră spre Delta Dunării. "Este o investiţie pe care Ministerul Turismului o finanţează pentru Consiliul Local Constanţa şi, tot împreună, după aceea, vom achiziţiona nişte ambarcaţiuni uşoare cu care să facem acest traseu, Mamaia - Delta Dunării".



Antena 3

×
Subiecte în articol: Elena Udrea litoral
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close