Antena 3 CNN Externe FEMEIA care a dezvăluit cel mai ruşinos secret al lui Kim Jong-Un: "Încă nu a reuşit să o facă"

FEMEIA care a dezvăluit cel mai ruşinos secret al lui Kim Jong-Un: "Încă nu a reuşit să o facă"

FEMEIA care a dezvăluit cel mai ruşinos secret al lui Kim Jong-Un: "Încă nu a reuşit să o facă"
de O.P.    |    11 Apr 2013   •   08:44

În timp ce Coreea de Nord ameninţă în stânga şi în dreapta cu atacuri nucleare, cu lansări de rachete şi declaraţii de război, povestea spusă de un spion care a luptat pentru această ţară pare să mai liniştească apele.

Kim Hyun-Hee, sub comanda fostului dictator nord-coreean Kim Jong-il, a doborât, în anul 1987, un avion sud coreean provocânt moartea a 115 persoane. Femeia a fost capturată de autorităţile sud-coreene, alături de partenerul ei.

Înainte de a fi prinşi, ambii spioni au înghiţit câte o pastilă cu cianură. Barbatul a murit imediat, dar Kim a fost salvată, iar acum locuieşte în Seul, fiind păzită de mai mulţi bodyguarzi.

Femeia le-a oferit sud-coreenilor informaţii preţioase din ţara condusă de dictatorii obsedaţi de control. "Spre deosebire de tatăl lui, Kim Jong-Un nu a reuşit să câştige respectul şi încrederea soldaţilor, a armatei. Pur şi simplu nu a reuşit să o facă. De aceea a făcut atâtea vizite în bazele militare; vrea să le demonstreze soldaţilor că este unul de al lor. Din această dorinţă nebună vin şi toate declaraţiile şi ameninţările la adresa Coreei de Sud şi a americanilor.

Coreea de Nord se foloseşte de programul său nuclear pentru a-şi ţine poporul sub papuc, dar şi pentru a se impune în faţa rivalilor occidentali şi pentru a-i determina să facă unele compromisuri", a declarat pentru ABC Australia fosta spioană.

Kim Hyun-Hee a publicat cartea "Tears of my Soul", în care a povestit cum a fost antrenată să devină spion. Toţi banii care au fost obţinuţi din vânzarea cărţii au mers la familiile victimelor atentatului din 1987.




×
Subiecte în articol: razboi coreea de nord Coreea de Nord
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close