Antena 3 CNN Externe A petrecut 6 zile încontinuu și și-a lăsat fetița acasă să moară de foame. Tânăra mamă a primit 9 ani de închisoare, în Anglia

A petrecut 6 zile încontinuu și și-a lăsat fetița acasă să moară de foame. Tânăra mamă a primit 9 ani de închisoare, în Anglia

O tânără mamă, în vârstă de 19 ani, din Brighton, Marea Britanie, a fost acuzată de uciderea fiicei sale de doar 1 an și 8 luni, după ce a plecat să petreacă timp de șase zile, iar pe fetiță a lăsat-o singură acasă să moară de foame. Femeia a fost condamnată la 9 ani de închisoare.

A petrecut 6 zile încontinuu și și-a lăsat fetița acasă să moară de foame. Tânăra mamă a primit 9 ani de închisoare, în Anglia
Sursa foto: theargus.co.uk
de Andreea Ştefan    |    06 Aug 2021   •   21:51

În decembrie 2019, timp de 6 zile, Verphy Kudi, care avea doar 18 ani la acel moment, a plecat la Londra și Coventry, pentru a-și serba ziua de naștere.

Tânăra a uitat în schimb un detaliu extrem de important, anume faptul că este mamă.

În urma imaginilor surprinse de camerele de supraveghere montate în blocul în care Verphy Kudi locuia împreună cu fiica sa, procurorii au stabilit că fetița a fost lăsată singură în casă timp de 5 zile, 21 de ore și 58 de minute.

După ce s-a distrat îndeajuns și a decis să se întoarcă acasă, tânăra a sunat la numărul de urgențe și a anunțat autoritățile că ”bebelușul ei nu se trezește”.

Medicii de pe ambulanță, ajunși la fața locului, au găsit-o pe tânără ”incoerentă, abătută și complet zăpăcită”.

Fetița, pentru că deja nu mai respira, a fost dusă de urgență la spital, unde i s-a declarat decesul.

Judecătoarea Christine Laing QC i-a spus lui Kudi că fetița sa ”era un copil neajutorat” care ”s-a bazat complet pe tine ca mamă pentru a-și satisface nevoile. Este aproape de nesuportat să-i contempli suferința din ultimele zile de viață, suferință pe care a îndurat-o, astfel încât să îți poți sărbători ziua de naștere și ziua de naștere a prietenilor tăi, ca o adolescentă fără griji”.

În instanță, Verphy Kudi a negat toate acuzațiile, spunând chiar că a fost în tot acest timp cu fetița, mai puțin atunci când a plecat la Londra.

Pentru faptele sale, tânăra a fost condamnată la 9 ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie Anglia
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close