Antena 3 CNN Externe Fetiță nou-născută purtată în spatele sicriului la înmormântarea mamei nevaccinate pe care nu a întâlnit-o niciodată

Fetiță nou-născută purtată în spatele sicriului la înmormântarea mamei nevaccinate pe care nu a întâlnit-o niciodată

Această imagine sfâșietoare arată un nou-născut purtat în spatele sicriului mamei sale. Femeia a murit din cauza Covid la scurt timp după ce a născut, conform The Mirror.

Fetiță nou-născută purtată în spatele sicriului la înmormântarea mamei nevaccinate pe care nu a întâlnit-o niciodată
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    24 Aug 2021   •   19:53

Samantha Willis, în vârstă de 35 de ani, a murit în spital săptămâna trecută, după o luptă de 16 zile cu virusul.

Înmormântarea ei a avut loc luni, în Londonderry, Irlanda de Nord, unde persoanele aflate în doliu s-au adunat pentru a-și aduce omagiul.

Prin mulțime se afla și o femeie care o ține pe cea mică. Copila s-a născut în timp ce mama ei era bolnavă și înternată în spital.

Soțul ei, Josh Willis, a scris săptămâna trecută un emoționant tribut adus femeii, pe Facebook.

Într-o altă postare, pe Twitter, acesta i-a îndemnat pe oameni să își facă vaccinul. El a scris: „Este real, cifrele sunt reale. Făceți-vă vaccinul, astfel încât dvs. sau familia dvs. să nu trebuiască să treceți prin ceea ce am fost nevoit să trec eu. În timp ce scriu acest mesaj, sunt așezat lângă ea. Are 35 de ani, este nevaccinată și se află într-un sicriu."

Postarea sa pe Facebook, scrisă vineri, spunea: „Nu m-am gândit niciodată că voi scrie ceva de genul acesta. Astăzi a fost cea mai grea zi din viața mea. Am pierdut dragostea vieții mele Samantha, din cauza Covid-19. Samantha a luptat puternic în ultimele 16 zile, dar până la urmă nu a fost suficient", a continuat bărbatul.

„A făcut tot posibilul să vină acasă la familia ei și la copiii ei frumoși și la puțin timp după ora 12, în primele ore ale acestei dimineți, a decedat la spitalul Altnagelvin. Eu, mama ei și cei doi copii mai mari am fost alături de ea."

Bărbatul a descris și momentele nașterii noului născut: „În timp ce era în spital, a trebuit să o aducă pe lume și pe noua noastră membră a familiei pe care nu a cunoscut-o niciodată în mod corespunzător și pe care nu a ținut-o în brațe."

„Mă voi asigura că Eviegrace va ști totul despre mama pe care nu o va întâlni niciodată", a mai menționat bărbatul îndurerat.

×
Subiecte în articol: Irlanda de Nord
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close