x close

Fetiță de opt ani, omorâtă de un șofer care își făcea selfie și îi dicta iubitei ce mesaje să dea

de A.T.    |    29 Feb 2020   •   14:22
Fetiță de opt ani, omorâtă de un șofer care își făcea selfie și îi dicta iubitei ce mesaje să dea Cavendish Press (Manchester) Ltd

O fetiță în vârstă de numai opt ani a fost omorâtă într-un teribil accident produs de un șofer, care își făcea selfie și îi dicta iubitei ce mesaje să dea de pe telefonul său

Tragedia s-a produs într-un moment de neatențe, pe o stradă din Manchester, Marea Britanie, atunci când fetița de opt ani mergea împreună cu bunica să vadă luminițele de Crăciun, în decembre 2018.

Ancheta a scos la iveală faptul că șoferul, un tânăr în vârstă de 25 de ani, directorul unei companii, era extrem de grăbit pentru că întârziase la o întâlnire, circula cu viteză excesivă și nu era atent la drum.

Mai mult, ancheta a arătat și că tânărul șofer și-a făcut un selfie înainte de accident, dar și că îi dicta iubitei sale, aflată pe scaunul din dreapta-față, ce mesaje să scrie partenerilor săi de afaceri cu care urma să se întâlnească.

Cu toate că era ținută de mână de bunica ei, fetița de opt ani a încercat să traverseze singură o stradă, iar în acel moment a fost spulberată de mașina condusă de tânărul de 25 de ani.

Fetiță de opt ani omorâtă de un șofer care își făcea selfie

Cercetările au arătat că șoferul conducea cu o viteză de 80 de kilometri pe oră, într-o zonă cu limita de 50 de km/h.

În urma impactului deosebit de violent, fetița de opt ani a murit pe loc.

Potrivit DailyMail, în urmă cu câteva zile, tânărul șofer a fost condamnat la trei ani de închisoare.

Citeşte mai multe despre:

accident
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati