Antena 3 CNN Externe Fetiță româncă în vârstă de 5 ani, din Italia, abuzată de un bărbat de 60 ani

Fetiță româncă în vârstă de 5 ani, din Italia, abuzată de un bărbat de 60 ani

O fetiță româncă, în vârstă de 5 ani, ar fi fost abuzată de un bărbat de 60 de ani, în Ancona, regiunea Marche, Italia. Individul, de origine tunisiană, a respins până acum acuzațiile care i-au fost aduse.

Fetiță româncă în vârstă de 5 ani, din Italia, abuzată de un bărbat de 60 ani
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    09 Iun 2021   •   17:38

Avocatul apărării a cerut examinarea hainelor purtate în acea zi de către copil. Va fi căutat ADN-ul principalului acuzat care, din ziua în care a fost pus sub acuzare de către procurori, s-a arătat „șocat” de acuzațiile care i se aduc, potrivit stiridiaspora.ro.

Evaluarea hainelor bărbatului acuzat a fost amânată pentru 16 iunie. Părinții fetiței spun că micuța a fost amenințată să nu spună nimic despre cele întâmplate. Procurorii susțin că fapta ar fi avut loc pe data de 28 mai.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani le-ar fi luat pe mamă și fiica acesteia în mașină. Prima oară a lăsat-o pe femeie la serviciu și apoi a însoțit-o pe fetiță la tatăl ei. O scurtă călătorie în timpul căreia, imediat ce a rămas singur cu cea mică, ar fi pus-o să se dezbrace și ar fi atins-o în părțile intime.

Apoi, bărbatul ar fi amenințat-o pe fetiță să nu sufle nicio vorbă despre cele întâmplate. Totuși, când fetița a ajuns la mama ei i-a povestit totul, iar femeia a mers imediat la Poliție.

Potrivit presei italiene, bărbatul s-ar afla deja în evidențele polițiștilor.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close