Antena 3 CNN Externe Fosta soţie a lui Vladimir Putin s-a recăsătorit și și-a luat vilă în sudul Franţei

Fosta soţie a lui Vladimir Putin s-a recăsătorit și și-a luat vilă în sudul Franţei

Fosta soţie a lui Vladimir Putin s-a recăsătorit și și-a luat vilă în sudul Franţei
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
06 Apr 2017   •   09:50

Fosta soţie a preşedintelui rus Vladimir Putin, Liudmila, s-ar fi recăsătorit şi şi-ar fi cumpărat, împreună cu noul său soţ, cu 20 de ani mai tânăr, o vilă impresionantă în sudul Franţei, arată o anchetă a Organised Crime and Corruption Reporting Project. Jurnaliştii atrag, însă, atenţia că declaraţiile de avere ale Liudmilei Putina nu justifică această achiziţie, scrie adevarul.ro.

Vila se află în apropiere de oraşul francez Biarritz şi a fost evaluată la până la şapte milioane de euro. În apropiere se află şi o vilă a Katerinei Tihonova, despre care presa crede că este fiica preşedintelui rus. Potrivit actelor oficiale, vila opulentă, care se află în prezent în renovare, îi aparţine lui Artur Oceretni, care ar fi noul soţ al Liudmilei.

Oceretni a avut de-a lungul timpului trei firme care au dat faliment şi au rămas cu datorii. El lucrează în prezent ca director al agenţiei de organizare de evenimente Art-Show Center, care are drept clienţii, printre alţii, Gazprom şi Transneft. Potrivit unui site de locuri de muncă din Rusia, Superjob, salariul mediu al unui director general începe de la aproximativ 3.650 de dolari pe lună. Însă, atunci când Art-Show Center a publicat un anunţ pentru director general, oferea un salariu de numai 1.780 de dolari. În aceste condiţii, probabil că banii au provenit de la Liudmila.

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close