Antena 3 CNN Externe Fotbal sub traiectoria rachetelor! Un australian povesteşte coşmarul prin care a trecut în Coreea de Nord

Fotbal sub traiectoria rachetelor! Un australian povesteşte coşmarul prin care a trecut în Coreea de Nord

Fotbal sub traiectoria rachetelor! Un australian povesteşte coşmarul prin care a trecut în Coreea de Nord
Sursa foto: FOTO: Pixabay
28 Sep 2017   •   16:52

Erik Paartalu, în vârstă de 31 de ani, a povestit într-un interviu acordat CNN despre condiţiile pe care le-a întâlnit la Phenian, potrivit prosport.ro.

FC Bengaluru, echipa indiană la care este legitimat fundaşul Paartalu, a jucat pe 13 septembrie în Coreea de Nord, în manşa retur a sferturilor de finală din Cupa AFC (competiţie organizată de Confederaţia de Fotbal din Asia), în compania echipei "25 April". După ce în tur a fost 3-0 pentru Bengaluru, returul s-a încheiat 0-0. Pentru Paartalu şi colegii săi, experienţa din Coreea de Nord a fost cu adevărat traumatizantă.

Acesta s-a trezit în hotelul din Pyongyang şi a auzit la ştiri despre racheta lansată deasupra insulei japoneze Hokkaido: ”Ne-am trezit pentru micul dejun, iar pe televizorul din camera am vazut scris: Breaking News, rachetă lansată din Pyongyang deasupra Japoniei. Dacă ai fi fost pe stradă la 6 dimineaţa, vedeai traiectoria rachetei. M-am uitat la colegul meu şi eram amândoi foarte şocaţi. Când am auzit vestea, ne-am uitat uitat unul la altul şi ne-am spus să ieşim naibii de aici”, a spus Paartalu în interviul acordat postului CNN.

×
Subiecte în articol: Coreea de Nord fotbal racheta
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close