Antena 3 CNN Externe Franţa, în stare de alertă! Gara Lyon din Paris, evacuată parţial. Autorităţile, pe urmele unui bărbat "implicat direct" în atentate

Franţa, în stare de alertă! Gara Lyon din Paris, evacuată parţial. Autorităţile, pe urmele unui bărbat "implicat direct" în atentate

Franţa, în stare de alertă! Gara Lyon din Paris, evacuată parţial. Autorităţile, pe urmele unui bărbat "implicat direct" în atentate
17 Noi 2015   •   18:25

Gara Lyon din Paris a fost evacuată parţial, marţi după-amiază, din cauza unui colet suspect. Informaţia a fost postată pe contul de Twitter al publicaţiei Le Parisien.

Mai mult, oficialii francezi au afirmat pentru AP că sunt pe urmele celui de-al doilea bărbat "implicat direct" în atentatele teroriste de la Paris.

Un alt suspect-cheie căutat de poliţia franceză este Salah Abdeslam, în vârstă de 26 de ani, un belgian care ar fi fost implicat în atentatele de la Paris.

Salah Abdeslam, pe numele căruia autorităţile belgiene au emis un mandat de arestare internaţional, fiind căutat pentru implicarea în atacurile terorise din Paris, a trecut prin Austria în data de 9 septembrie, conform unui control rutier de rutină, informează site-ul publicaţiei Le Figaro.

Salah Abdeslam, cetăţean belgian, în vârstă de 26 de ani, ar fi închiriat autoturismul Volkswagen Polo care a fost folosit de atacatori şi ulterior găsit lângă Bataclan, unde 89 de persoane au fost ucise. Unul dintre fraţii săi, Brahim Abdeslam, în vârstă de 31 de ani, este unul dintre atacatorii sinucigaşi de vineri noaptea, el fiind autorul unui atentat din faţa unui bar situat pe bulevardul Voltaire, din apropiere de Bataclan.


×
Subiecte în articol: Franta Atentat terorist Paris
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close