Antena 3 CNN Externe "Fraţii Koala", o bandă de infractori care a speriat Spania, a băgat în comă un român în vârstă de 23 de ani. "Au o plăcere pentru violență"

"Fraţii Koala", o bandă de infractori care a speriat Spania, a băgat în comă un român în vârstă de 23 de ani. "Au o plăcere pentru violență"

Treisprezece tineri au fost reținuți de poliția spaniolă, după ce un român de 23 de ani a fost băutut cu bestialitate și băgat în comă de către aceștia, scrie cotidianul El Pais.

"Fraţii Koala", o bandă de infractori care a speriat Spania, a băgat în comă un român în vârstă de 23 de ani. "Au o plăcere pentru violență"
Sursa foto: Twitter
de Alexandru Negrici    |    06 Aug 2021   •   19:02

Toți fac parte din banda "Frații Koala" (Los Hermanos Koala), o grupare de infractori cunoscută de poliție.

Presa din Spania a scris mai multe articole "Frații Koala" (Los Hermanos Koala), banda de tineri infractori care acționează în țara Bascilor. 

Orașul basc Barakaldo, din nordul Spaniei, a cunoscut deja două generații ale Los Hermanos Koala, o bandă de delicvenți ai cărei membri, cu vârste cuprinse între 15 și 38 de ani, sunt răspunzători de furturi mărunte și multe acte de violență. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dar membrii grupului au depășit orice fel de limită atunci când l-au băgat în comă pe Alexandru, un român de 23 de ani.

Treisprezece tineri au fost arestați și ar putea petrece mult timp închiși după evenimentele din 25 iulie, din Amorebieta, atunci când l-au bătut pe românul Alexandru Andrei Ionita. 

Tânărul de 23 de ani se află încă în stare critică la Spitalul Cruces din Barakaldo. 

Suspecţii minori sunt reținuți în centre de corecție, în timp ce cel puțin trei adulți au fost trimiși în arest preventiv, în urma atacului. 

În țara Bascilor, există mai multe bande violente ale căror membri se întâlnesc pentru a lupta, comite furturi și ataca oameni ca o modalitate de a se distra și ca inițiere pentru noi membri.

×
Subiecte în articol: Spania
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close