Antena 3 CNN Externe Freedom Group, primul producător de arme care-şi pierde investitorii după masacrul din Newtown

Freedom Group, primul producător de arme care-şi pierde investitorii după masacrul din Newtown

Freedom Group, primul producător de arme care-şi pierde investitorii după masacrul din Newtown
de N.B.    |    18 Dec 2012   •   12:07

Masacrul de la şcoala din Newtown, Connecticut, de vineri, când au fost ucise 26 de persoane, dintre care 20 au fost copii, a stârnit reacţii vehemente din partea grupărilor care militează pentru o reglementare strictă a vânzării de arme în Statele Unite.

Conform CNBC, fondul de investiţii american Cerberus Capital Management a anunţat că va începe imediat procedurile de vânzare a participaţiei la producătorul de arme Freedom Group.

Cerberus a cumpărat compania Bushmaster în 2006, iar ulterior a fuzionat aceste operaţiuni cu alte companii din domeniu pentru a forma Freedom Group, potrivit CNBC.
   
Freedom Group a avut vânzări de 677,3 milioane de dolari în primele nouă luni ale anului, în urcare de la 564,6 milioane de dolari în aceeaşi perioadă a anului anterior.

Bushmaster este producătorul armei de asalt AR 15, folosită în atacul de la şcoala din Newtown, în urma căruia au murit 27 de persoane, inclusiv 20 de copii.

Anunţul Cerberus vine după ce în ultimele zile, un fond de pensii din statul California a anunţat că reanlaizează investiţiile la Cerberus, în urma atacului de la şcoala din Newtown.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close