Antena 3 CNN Externe Gărzile de corp ale lui Vladimir Putin au fost studiate în detaliu. Metoda inedită prin care îl apără pe "Țarul de la Kremlin" în cazul unei tentative de asasinat

Gărzile de corp ale lui Vladimir Putin au fost studiate în detaliu. Metoda inedită prin care îl apără pe "Țarul de la Kremlin" în cazul unei tentative de asasinat

Toți ochii sunt ațintiți asupra lui Vladimir Putin pe măsură ce poartă acest război la adresa Ucrainei și nu este un secret că nu este vorba de priviri prietenoase. Așa că Kremlinul va face tot ce poate pentru a-și proteja președintele.

Gărzile de corp ale lui Vladimir Putin au fost studiate în detaliu. Metoda inedită prin care îl apără pe "Țarul de la Kremlin" în cazul unei tentative de asasinat
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    17 Mar 2022   •   00:13

Un expert în securitate internațională a afirmat că a fost pusă o recompensă de 1.000.000 de lire sterline pe capul lui Vladimir Putin, ceea ce înseamnă că a-l proteja pe Putin devine prioritatea numărul 1 a Kremlinului.

Cât de strict este protocolul de securitate și cine îl protejează pe Putin?

Gărzile de corp ale lui Putin au pistoale de mare putere, au valize antiglonț și nu iau în calcul nicio încercare de a-l răni pe Vladimir Putin. Președintele rus este bine echipat și toate amenințările la adresa lui sunt înlăturate. Are ce mai bine pregătită echipă din țară.

Cum operează echipa de securitate a lui Putin

Înainte de orice apariție publică echipa analizează posibilele amenințări. Pregătirile încep cu o lună înainte de vizita lui Vladimir Putin. Echipa de securitate se coordoneză cu echipele și autoritățile locale și verifică fiecare detaliu în amănunt.

Totul, până la ultima clanță, este reparat, astfel încât niciun tehnician sau raparator să fi nevoit să intre în apartamentele sale. Sunt instalate sistem de bruiaj în zona în care locuiește el și este controlată orice activitate suspectă.

Continuarea, în materialul realizat de India Today și difuzat în ediția de miercuri seară la Sinteza Zilei:

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close