Antena 3 CNN Externe Gest emoționant făcut un băiat pentru tatăl său bolnav de leucemie - FOTO

Gest emoționant făcut un băiat pentru tatăl său bolnav de leucemie - FOTO

Gest emoționant făcut un băiat pentru tatăl său bolnav de leucemie - FOTO
Sursa foto: Foto: pixabay.com
28 Apr 2017   •   14:49

Jon Straswon, in varsta de 33 de ani, a fost anunțat că suferă de leucemie, care este deja în stare avansată. Medicii i-au spus că mai are doar câteva săptămâni de trăit, potrivit Daily Mirrorr.

Bărbatul are trei copii și spune că nu poate accepta o astfel de situație. Întreaga familie a stat alături de el, în spital, dar mai ales unul dintre fiii săi, care a fost surprins într-un moment emoționant, pe patul de spital, alături de tatăl lui.

Gest emoționant făcut un băiat pentru tatăl său bolnav de leucemie


„Am trei copii, iar această situație este inacceptabilp. Nu este momentul să mă prăbușesc și să mor. Sunt dator familiei să încerc tot ce îmi stă în putință”, a spus bărbatul.

Astfel, Jon a făcut două luni tratamente, care nu au avut niciun efect, a fost supus și unui transplant de celule stem, iar ultima sa opțiune a fost chimioterapia la spitalul Royal Devon & Exter. În cazul în care acest tratament va funcționa, tot va trebui să mai stea în spital încă șase luni.

„Mi s-a spus că pot pleca acasă, unde voi primi un tratament pe bază de calmante riscând să mor în câteva săptămâni sau pot încerca chimioterapia pentru a-mi mai fi acordată o a doua șansă. Dar șansele de recuperare sunt foarte mici. Există, totuși, o posibilitate de 10% ca moartea să se producă din cauza terapiei intesive și ca măduva oaselor să nu se mai vindece”, a spus Jon.

 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close