Antena 3 CNN Externe Gest obscen în Marea Britanie. Vezi ce a făcut o baroneasă în Camera Lorzilor

Gest obscen în Marea Britanie. Vezi ce a făcut o baroneasă în Camera Lorzilor

Gest obscen în Marea Britanie. Vezi ce a făcut o baroneasă în Camera Lorzilor
Sursa foto: Sursa: dailymail.co.uk
15 Noi 2011   •   16:52

Lady Trumpington, o baroneasă în vârstă de 89 de ani, a făcut un gest obscen în Camera Lorzilor din Marea Britanie, după ce un coleg de-al său a declarat că veteranii din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, asemeni ei, arată "destul de bătrâni", informează  Daily Mail.

Scena a avut loc în Camera Lorzilor, în timp ce Lord King, în vârstă de 78 de ani, care susţinea un discurs despre generaţia de război, s-a întors către baroneasa ocupată cu răsfoirea unor documente, şi-a îndreptat mâna către ea şi a continuat:

"Şi apoi, supravieţuitorii celui de-al Doilea Război Mondial au început să arate destul de bătrâni. Aşa cum îmi aminteşte nobila mea prietenă, baroneasă".

În acel moment, Lady Trumpington l-a privit dispreţuitor şi i-a arătat două degete, un gest considerat ofensator şi obscen în Marea Britanie, revenind apoi la documentele sale.

Lady Trumpington a declarat, luni, că gestul său nu a fost intenţionat şi a insistat că mâna i s-a ridicat accidental.

"Nu am vrut să fac acel gest. Trebuie să mi se fi ridicat mâna. Nu am fost ofensată niciun moment de Lord King. Nu îmi amintesc nimic", a declarat ea.
   

×
Subiecte în articol: Marea Britanie mana supravietuitori
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close